Toscana (Meny med vintips)

Bilder
Villsvinragu med pappardelle
Villsvinragu med pappardelle
Beskrivelse
En treretters meny med retter inspirert av kjøkkenet i Toscana. Med denne menyen kan det meste gjøres klart på forhånd slik at du kan nyte kvelden med familie eller gjester.
Vintips
Forrett: Montesecondo Trebbiano
Hovedrett: Le Serre Nuove dell'Ornellaia
Dessert: Fèlsina Vin Santo del Chianti Classico
Kommentar
Forrett
Fettunta / bruscetta med aubergine og sopp, salvie og rosmarin.
Surdeigsbrød bakt med Lambrusco-juice, timian og oregano
Oppskrift: https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=203

Hovedrett
Villsvinragu med pappardelle
Oppskrift: https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=204

Dessert
Vinsanto-iskrem og biscotti
Vintips: Fèlsina Vin Santo del Chianti Classico
Oppskrift: https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=202
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Surdeigsbrød
Surdeigsbrød
Bruschetta med aubergine og sopp
Bruschetta med aubergine og sopp
Villsvinragu med pappardelle
Villsvinragu med pappardelle
Vin Santo iskrem med cantucci
Vin Santo iskrem med cantucci
Sausevin
Sausevin
Denne passer både til forretten og hovedretten
Denne passer både til forretten og hovedretten
Vintips til Villsvinragu.
Vintips til Villsvinragu.
Vin til dessert
Vin til dessert
Om
Registrert: tirsdag 04.10.2022.
Sist endret: søndag 23.07.2023.