| Bilder |
|---|
| Beskrivelse |
| En treretters meny med retter inspirert av kjøkkenet i Toscana. Med denne menyen kan det meste gjøres klart på forhånd slik at du kan nyte kvelden med familie eller gjester. |
| Vintips |
| Forrett: Montesecondo Trebbiano Hovedrett: Le Serre Nuove dell'Ornellaia Dessert: Fèlsina Vin Santo del Chianti Classico |
| Kommentar |
| Forrett Fettunta / bruscetta med aubergine og sopp, salvie og rosmarin. Surdeigsbrød bakt med Lambrusco-juice, timian og oregano Oppskrift: https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=203 /> Hovedrett Villsvinragu med pappardelle Oppskrift: https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=204 /> Dessert Vinsanto-iskrem og biscotti Vintips: Fèlsina Vin Santo del Chianti Classico Oppskrift: https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=202 |
| Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
| Om |
| Registrert: tirsdag 04.10.2022. Sist endret: søndag 23.07.2023. Kategori: Forrett, Hovedrett, Dessert, Drikke, Meny |