Bilder |
---|
Ingredienser |
To mellomstore aubergine 300 gram aromasopp En halv salvie-plante Et par kvister rosmarin To-fire fedd hvitløk Salt og pepper Olje til steking Eventuelt en skvis sitron |
Fremgangsmåte |
Del aubergine og sopp i skiver. Ha olje i en stekepanne, varm godt. Ha i sopp og aubergine, stek på høy varme, og pass godt på så det ikke brenner seg. Grønnsakene skal bli møre og silkemyke. Smak til med salt og pepper. Ha eventuelt i litt sitronsaft om du synes det trenger litt mer friskhet. Liker du masse hvitløksmak så presser du i hvitløk helt mot slutten av steketiden. Liker du en mildere hvitløkssmak har du feddene finhakket i starten av stekingen. Hakk urtene og ha i til slutt. Rist brød, ha på en swig olivenolje og en god topp med grønnsaksrøre. |
Vintips |
Montesecondo Trebbiano (oransjevin fra Toscana) |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: fredag 07.10.2022. Sist endret: fredag 07.10.2022. Om: Vegetar, glutenfri, vegan, melkefri |