Aubergine- og soppbruschetta

Bilder
Ingredienser
To mellomstore aubergine
300 gram aromasopp
En halv salvie-plante
Et par kvister rosmarin
To-fire fedd hvitløk
Salt og pepper
Olje til steking
Eventuelt en skvis sitron
Fremgangsmåte
Del aubergine og sopp i skiver. Ha olje i en stekepanne, varm godt. Ha i sopp og aubergine, stek på høy varme, og pass godt på så det ikke brenner seg.

Grønnsakene skal bli møre og silkemyke. Smak til med salt og pepper. Ha eventuelt i litt sitronsaft om du synes det trenger litt mer friskhet.

Liker du masse hvitløksmak så presser du i hvitløk helt mot slutten av steketiden. Liker du en mildere hvitløkssmak har du feddene finhakket i starten av stekingen.

Hakk urtene og ha i til slutt.

Rist brød, ha på en swig olivenolje og en god topp med grønnsaksrøre.
Vintips
Montesecondo Trebbiano (oransjevin fra Toscana)
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Vintips
Vintips
Om
Registrert: fredag 07.10.2022.
Sist endret: fredag 07.10.2022.
Om: Vegetar, glutenfri, vegan, melkefri