Bilder |
---|
Beskrivelse |
Tomatsaus, aubergine, paprika og mozarella Toppet med kalamataoliven, fersk oregano og parmesanflak |
Ingredienser |
Tomatsaus 200 gr hermetiske tomater av god kvalitet 1 ts tomatpure 1/2 ts tørket oregano En klype salt 1 ss balsamicoeddik 1 hvitløksfedd En klype chili Topping 250 gr fersk mozarella 3 spisspaprikaer i ulike farger 1 medium aubergine 65 gr kalamataoliven 25 gr parmesanflak Ferks oreago 25 gr parmesan |
Fremgangsmåte |
Sausen: Bland alt og kjør glatt med stavmikser. Smak til. Skjær paprika i fire på langs, og rens bort hinner og frø. Skjær auberginen i tykke skiver på langs. Legg grønnsakene på et bakebrett, drissle over olivenolje og litt flaksalt. Bak på 180 grader i ca 1 time. Bruk pizzabunn etter ønske. Smør på tomatsausen og fordel osten jevnt. Fordel de bakte grønnsakene over osten. Bak på max varme i ovnen til bunnen er gyllen og gjennomstekt og osten bobler. Når pizzaen er ute av ovnen fordeler du oliven, parmesanflak og ferske urter over pizzaen. |
Inspirasjon |
Pizzabunn https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=298 |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 02.09.2023. Sist endret: mandag 04.09.2023. Kategori: Hovedrett |