Gresskarsuppe

Bilder
Ingredienser
1 liter kyllingkraft eller buljong
2-4 dl gresskarpure - egen oppskrift
Ca. 1 dl fløte
Salt og pepper

Valgfrie grønnsaker, for eksempel:
Mais fra to maiskolber
1 rød paprika i terninger
50 gram aspargesbønner i biter
Urter
Fremgangsmåte
Ha kyllingkraft eller buljong i en kjele. Rør inn gresskarpureen og fløten. Smak til med salt og pepper.

Kutt opp de grønnsakene du vil ha i passe små biter, for eksempel mais, paprika og asparges, og putt det oppi suppa. Topp gjerne med ferske urter, for eksempel salvie passer godt.
Inspirasjon
Oppskrift til gresskarpure
https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=147
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Om
Registrert: lørdag 24.09.2022.
Sist endret: søndag 02.10.2022.
Om: Vegetar, glutenfri