Bilder |
---|
Ingredienser |
1 liter kyllingkraft eller buljong 2-4 dl gresskarpure - egen oppskrift Ca. 1 dl fløte Salt og pepper Valgfrie grønnsaker, for eksempel: Mais fra to maiskolber 1 rød paprika i terninger 50 gram aspargesbønner i biter Urter |
Fremgangsmåte |
Ha kyllingkraft eller buljong i en kjele. Rør inn gresskarpureen og fløten. Smak til med salt og pepper. Kutt opp de grønnsakene du vil ha i passe små biter, for eksempel mais, paprika og asparges, og putt det oppi suppa. Topp gjerne med ferske urter, for eksempel salvie passer godt. |
Inspirasjon |
Oppskrift til gresskarpure https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=147 |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 24.09.2022. Sist endret: søndag 02.10.2022. Om: Vegetar, glutenfri |