| Bilder |
|---|
| Ingredienser |
| 1 liter kyllingkraft eller buljong 2-4 dl gresskarpure - egen oppskrift Ca. 1 dl fløte Salt og pepper Valgfrie grønnsaker, for eksempel: Mais fra to maiskolber 1 rød paprika i terninger 50 gram aspargesbønner i biter Urter |
| Fremgangsmåte |
| Ha kyllingkraft eller buljong i en kjele. Rør inn gresskarpureen og fløten. Smak til med salt og pepper. Kutt opp de grønnsakene du vil ha i passe små biter, for eksempel mais, paprika og asparges, og putt det oppi suppa. Topp gjerne med ferske urter, for eksempel salvie passer godt. |
| Inspirasjon |
| Oppskrift til gresskarpure https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=147 |
| Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
| Om |
| Registrert: lørdag 24.09.2022. Sist endret: søndag 02.10.2022. Om: Vegetar, glutenfri Kategori: Hovedrett |