Gresskarpannekaker

Bilder
Ingredienser
2 egg
2 dl melk
1/2 dl olivenolje
3 dl mel
1 dl gresskarpure -egen oppskrift
1 ts høstkrydder - egen oppskrift
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
Fremgangsmåte
Bland det våte og tørre hver for seg, og visp så det tørre inn i det våte. La røren svelle så lenge du har tid til - helst en halvtimes tid. Om du ikke har tid steker du dem med en gang - da blir de litt mer kompakte, men likevel gode!

Stek uten fett i pannen til de er gylne. Server med lønnesirup og nøtter.
Inspirasjon
Oppskrift til gresskarpure
https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=147 />
Oppskrift til høstkrydder
https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=141
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Om
Registrert: lørdag 24.09.2022.
Sist endret: søndag 02.10.2022.
Om: Vegetar
Kategori: Frokost