Bilder |
---|
Ingredienser |
2 egg 2 dl melk 1/2 dl olivenolje 3 dl mel 1 dl gresskarpure -egen oppskrift 1 ts høstkrydder - egen oppskrift 1 ts bakepulver 1/2 ts salt |
Fremgangsmåte |
Bland det våte og tørre hver for seg, og visp så det tørre inn i det våte. La røren svelle så lenge du har tid til - helst en halvtimes tid. Om du ikke har tid steker du dem med en gang - da blir de litt mer kompakte, men likevel gode! Stek uten fett i pannen til de er gylne. Server med lønnesirup og nøtter. |
Inspirasjon |
Oppskrift til gresskarpure https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=147 /> Oppskrift til høstkrydder https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=141 |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 24.09.2022. Sist endret: søndag 02.10.2022. Om: Vegetar Kategori: Frokost |