Gresskarkonfekt

Bilder
Ingredienser
200g sjokolade
Gresskarpure - egen oppskrift
Fremgangsmåte
Smelt 100 gram sjokolade over vannbad. Hakk 100 gram sjokolade til, og hell den smeltede sjokoladen over den hakkede og la den smelte sakte. Rør godt. Ha litt sjokolade i hver konfektform, og snu på formen så sjokoladen dekker kantene helt opp til kanten av formen, og danner en sjokoladeskål. Sett formene kaldt så sjokoladen stivner.

Når sjokoladeskallet er stivt har du i litt gresskarpure. Dekk med smeltet sjokolade, og la stivne sakte. Så er de herlige gresskarsjokoladene klare til å nytes!
Inspirasjon
Oppskrift til gresskarpure
https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=147
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Om
Registrert: lørdag 24.09.2022.
Sist endret: søndag 02.10.2022.
Om: Vegetar, glutenfri