Bilder |
---|
Ingredienser |
200g sjokolade Gresskarpure - egen oppskrift |
Fremgangsmåte |
Smelt 100 gram sjokolade over vannbad. Hakk 100 gram sjokolade til, og hell den smeltede sjokoladen over den hakkede og la den smelte sakte. Rør godt. Ha litt sjokolade i hver konfektform, og snu på formen så sjokoladen dekker kantene helt opp til kanten av formen, og danner en sjokoladeskål. Sett formene kaldt så sjokoladen stivner. Når sjokoladeskallet er stivt har du i litt gresskarpure. Dekk med smeltet sjokolade, og la stivne sakte. Så er de herlige gresskarsjokoladene klare til å nytes! |
Inspirasjon |
Oppskrift til gresskarpure https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=147 |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 24.09.2022. Sist endret: søndag 02.10.2022. Om: Vegetar, glutenfri |