Bilder |
---|
Ingredienser |
150 gr sukker 150 gr mørk sirup 1,5 dl fløte 100 gr smør 450 gr hvetemel 1 ts pepper 1 ts ingefær 1 ts kanel 1/2 ts nellik 1/4 ts pomeransskall (kan sløyfes) 3/4 ts natron |
Fremgangsmåte |
Kok opp sukker, sirup og fløte. Ha i smør og la det smelte. Rør godt og avkjøl. Når blandingen er helt avkjølt har du i de tørre ingrediensene. La deigen stå i kjøleskap til neste dag. Stekes på 170 grader i mellom 5 og 10 minutter. Følg nøye med, for plutselig er kakene brent. Tips: Kjevle deigen ut oppå et mel-strødd bakepapir.Det er lettere å kjevle ut deigen om den er kald. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 24.09.2022. Sist endret: tirsdag 20.12.2022. Om: Vegetar Kategori: Kake |