Bilder |
---|
Ingredienser |
1 gulrot 1/2 løk 1 hvitløksfedd. 5 dl passata Noen basilikumblader 400 gram paccheri 100 gram ricotta 1/2 dl melk 50 gram parmesan 1 1/2 ss smør Salt |
Fremgangsmåte |
Finhakk gulrot, løk og hvitløksfedd. Fres grønnsakene i olivenolje på svak varme til de er myke. Tilsett passata og noen basilikumblader. Kok sammen til en tykk saus, ca ti minutter. Kok paccheri. Rør sammen ricotta, melk og nyrevet parmesan i en stor bolle. Hell den varme pastaen i et dørslag, og så over i ricottablandingen. Tilsett 1 1/2 ss smør og rør godt i minst ett minutt. Smak til med salt. Fordel pastaen på fat, og ha over tomatsaus, nyrevet parmesan og friske basilikumblader. 4 porsjoner |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 24.09.2022. Sist endret: onsdag 26.04.2023. Om: Vegetar |