Paccheri pasticciati

Bilder
Ingredienser
1 gulrot
1/2 løk
1 hvitløksfedd.
5 dl passata
Noen basilikumblader

400 gram paccheri

100 gram ricotta
1/2 dl melk
50 gram parmesan

1 1/2 ss smør
Salt
Fremgangsmåte
Finhakk gulrot, løk og hvitløksfedd. Fres grønnsakene i olivenolje på svak varme til de er myke.

Tilsett passata og noen basilikumblader. Kok sammen til en tykk saus, ca ti minutter.

Kok paccheri.

Rør sammen ricotta, melk og nyrevet parmesan i en stor bolle.

Hell den varme pastaen i et dørslag, og så over i ricottablandingen. Tilsett 1 1/2 ss smør og rør godt i minst ett minutt. Smak til med salt.

Fordel pastaen på fat, og ha over tomatsaus, nyrevet parmesan og friske basilikumblader.

4 porsjoner
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Om
Registrert: lørdag 24.09.2022.
Sist endret: onsdag 26.04.2023.
Om: Vegetar