Bilder |
---|
Ingredienser |
Viltsaus 15 gr russiske erter 30 gr tørket steinsopp 2 sjalottløk, finhakket 3 dl rødvin 5 dl viltkraft 2 dl fløte 2 ss ripsgele Salt/pepper |
Fremgangsmåte |
Viltsaus Løk, erter, kraft, vin og sopp has i en kjele og kokes i ca 30 minutter - kanskje noe lengre. Ha i fløte og kok til sausen tykner - kan ta ca femten minutter. Smak til med salt, pepper og gelé. Rypebryst Saltes og pepres, stekes fem sekunder på skinnsofaen, snu og stek videre i tre minutter. Varm panne, mye smør. La hvile. |
Inspirasjon |
https://www.godt.no/oppskrift/4021/rype-som-paa-vianvang |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 10.09.2022. Sist endret: onsdag 05.07.2023. Om: Glutenfri |