Bilder |
---|
Ingredienser |
600 gr smeltet smør 8 egg 1100 gr sukker 350 gr hvetemel 160 gr kakaopulver 4 ts vaniljesukker 2 ts salt |
Fremgangsmåte |
Smelt smøret, bland alt det tørre, ha i egg og smør og rør godt sammen, men ikke rør lenge. Røren has i en stor langpanne med smurt bakepapir i bunnen. Om du vil kan du stikke ned sjokoladebiter i røren - på bildet under er det brukt 150 gr mørk sjokolade og 90 gr hvit. Stekes på 165 grader i 45-60 minutter. Sjekk med en stekepinne om kaken er ferdig. Den skal være lett understekt. (Dersom du halverer oppskriften må du steke kaken kortere. Sjekk etter 30 minutter) Avkjøl og sett i kjøleskapet. Kaken er best når den er kjøleskapskald. Men selvsagt - varm og litt understekt brownie er ikke akkurat vondt det heller… |
Inspirasjon |
Inspirert av Matprat sin brownieoppskrift |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: fredag 08.08.2025. Sist endret: søndag 10.08.2025. Om: Vegetar Kategori: Kake |