Bilder |
---|
Beskrivelse |
Cocktail med honning og ingefær |
Ingredienser |
6 cl blended Scotch whisky 2 cl ferskpresset sitronsaft 3 cl honning-ingefærsirup* 0,75 cl Islay single malt Scotch whisky Garnityr: kandisert ingefær * For å lage honning-ingefærsirup: Bland like deler honning og vann, varm opp til honningen er oppløst. Tilsett fersk ingefær i skiver, la det trekke i 30 minutter, og sil av. |
Fremgangsmåte |
Bland Scotch, sitron og sirup i en shaker. Fyll med is og rist godt. Smak til. Sil over i et glass som er fylt med ny is. Hell Single malt over baksiden av en skje over drinken, slik at den legger seg som et lag (en float) på toppen. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: søndag 15.12.2024. Sist endret: søndag 15.12.2024. Om: Vegetar, glutenfri, vegan, melkefri Kategori: Drikke |