Bilder |
---|
Ingredienser |
110 gr smeltet smør 3 egg 50 ml melk 180 gr gresk yoghurt En klype salt 2 ta bakepulver 300 gr hvetemel 160 gr sukker |
Fremgangsmåte |
Bland det våte sammen, ha i siktet mel og bakepulver, rør godt sammen men ikke for lenge. Juster med melk så røren får fin glatt, fast men likevel myk konsistens. Skal ikle flyte utover, men heller ikle virke fast og tørr. Scoop røren i muffinsformer, det blir mellom 18-20 stk. Stek på 200 grader i fem minutter, senk temperaturen til 160 grader og stek videre i 25 minutter. Røren kan varieres. Her er noen alternativ: - Putt en dumlekaramell (eller hvilken som helst annen sjokoladebit) i midten av hver - Sprøyt inn eplesyltetøy, eller dytt inn eplebåter som er rullet i kanelsukker, strø med sukker og kanel på toppen. - Riv zest fra fire lime og bland inn i røren Ha på tynn melisglasur lger med limesaft når cupcakesene er nesten kalde. |
Inspirasjon |
Inspirert av lamozzarellaincarozza på Instagram |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: søndag 04.09.2022. Sist endret: tirsdag 04.10.2022. Om: Vegetar Kategori: Dessert, Petit four, Kake |