Hurtiggravet laks med limoncello

Bilder
Gravlaks med avokadokrem
Gravlaks med avokadokrem
Ingredienser
100 gr Salmalaks
1 ts sukker
1 ts salt
Fersk timian
1 ts limoncello

Avokadokrem
Sitronperler
Urteolje
Mikrogrønt
Fremgangsmåte
Bland salt og sukker. Legg halvparten av urtene i en liten skål. Gni halvparten av saltet på hver side av fisken. Hell limoncelloen i skålen, legg fisken i. Dekk med plast og sett kaldt 1 time. Vend, og la stå en time til.

Anrett pent og server med ristet surdeigsbrød
Vintips
Strohmaier Lysegrön
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Gravlaks med avokadokrem
Gravlaks med avokadokrem
Om
Registrert: fredag 26.07.2024.
Sist endret: fredag 26.07.2024.
Om: Glutenfri, melkefri
Kategori: Amuse-bouche, Forrett