Lakserillette

Bilder
Lakserillette
Lakserillette
Ingredienser
100 gr bakt/stekt/kokt laks
50 gr røkt laks
50 gr rå laks
30 gr rørosrømme
Zest fra 1 sitron
En liten dusk dill og fersk gressløk
Smak til med sitronsaft, salt og pepper
Fremgangsmåte
Hakk de tre laksetypene sammen og bland med resten av ingrediensene, smak til.

Ha i en stor skål, eller i porsjonsglass.

Denne oppskriften er nok til tre som en forrett servert med ristet brød, cornichons og urteolje ved siden av.

Nok til 6 servert på små rugkjeks som en amuse bouche. (Nok til mellom 12-18 kjeks)
Vintips
Strohmaier Lysegrön

Rosé musserende, tørr
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Lakserillette
Lakserillette
Pyntet med perler av sitron og rips, cornichons og urter
Pyntet med perler av sitron og rips, cornichons og urter
Symfoni av rosa sjømat
Symfoni av rosa sjømat
Om
Registrert: fredag 26.07.2024.
Sist endret: fredag 26.07.2024.
Om: Glutenfri
Kategori: Amuse-bouche, Forrett