Bilder |
---|
Ingredienser |
100 gr bakt/stekt/kokt laks 50 gr røkt laks 50 gr rå laks 30 gr rørosrømme Zest fra 1 sitron En liten dusk dill og fersk gressløk Smak til med sitronsaft, salt og pepper |
Fremgangsmåte |
Hakk de tre laksetypene sammen og bland med resten av ingrediensene, smak til. Ha i en stor skål, eller i porsjonsglass. Denne oppskriften er nok til tre som en forrett servert med ristet brød, cornichons og urteolje ved siden av. Nok til 6 servert på små rugkjeks som en amuse bouche. (Nok til mellom 12-18 kjeks) |
Vintips |
Strohmaier Lysegrön Rosé musserende, tørr |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: fredag 26.07.2024. Sist endret: fredag 26.07.2024. Om: Glutenfri Kategori: Amuse-bouche, Forrett |