Bilder |
---|
Beskrivelse |
En slags jordbærbellini Utviklet av Ziggy Green, London |
Ingredienser |
2 cl jordbærlikør 4 cl gin 1-2 cl jordbærsirup Isbiter Rosa bobler Bringebærskum 1 eggehvite 2 cl bringebærsirup |
Fremgangsmåte |
Jordbærsirup: https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=385 Bringebærsirup: https://www.prosch.no/kokebok/oppskrift.php?id=384 Begynn med skummet. Ha eggehvite og bringebærsirup i en shaker. Dersom shakeren din har en strainer med spiral, kan du ta av spiralen og legge i shakeren. Da får du mer effekt av ristingen, og eggeskummet blir luftigere og fastere. Når skummet er klart, heller du det over i en skål. Skyll shakeren og ha i likør, jordbærsirup, gin og masse isbiter. Rist godt. Hell over i glass. Fyll på med rosébobler. Topp med bringebærskum. |
Inspirasjon |
daisygreencollection Cocktails at Ziggy Ziggy Green in Heddon Street, London |
Vintips |
Jordbærlikør: Velg en med ekte jordbær og ikke en med kunstige smakstilsetninger. Velg for eksempel: De Kuyper Wild Strawberry Rosa bobler: For eksempel: Francois Chidaine Touraine Rosé Ikke bruk for mye penger på en dyr vin. Her skjer det så mye annet at det blir bortkastede penger. Musikktips: https://open.spotify.com/track/5IyL3XOaRPpTgxVjRIAxXU?si=p-EmKaUDTSqjb292lpGdTg&context=spotify%3Aalbum%3A48D1hRORqJq52qsnUYZX56 |
Kommentar |
Thank you a million times, beautiful waiter at Ziggy Green, Heddon St, London, for gifting me the inspirational David Bowie cocktailbook in april 2024. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: onsdag 08.05.2024. Sist endret: torsdag 09.05.2024. Om: Glutenfri, melkefri |