Bilder |
---|
Ingredienser |
150 gr smør 150 gr sukker 1 egg 1 ts vaniljesukker 125 gr hvetemel 90 gr revet fersk kokosnøtt (ca 1/2 nøtt) 1 ts bakepulver Sjokolade og revet tørr kokosnøtt til pynt |
Fremgangsmåte |
Sett smør og egg til romtemperering. Bland de tørre ingrediensene. Åpne konosnøtten, rens og riv kjøttet. Rør sammen smør og sukker til det er hvitt og fluffy. Tilsett egget og rør godt. Bland inn det tørre og revet konosnøtt med en slikkepott. Bruk en cookie-scoop og lag 12 cookies. Bruk 2 bakebrett - kakene flyter mye utover. Dekk med plast, og sett i kjøleskapet i en time. Bak i ca 15 minutter. Avkjøl noen minutter før du legger kakene på en rist. Når de er helt avkjølt kan de pyntes med smeltet sjokolade. |
Inspirasjon |
https://www.spatuladesserts.com Coconut cookies |
Kommentar |
Du kan fryse deigemnene. Stek dem fra frossen tilstand - men stek dem da noen minutter lenger. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: mandag 06.05.2024. Sist endret: mandag 06.05.2024. Om: Vegetar Kategori: Kake |