Kokoscookies

Bilder
Pyntet med mørk og hvit sjokolade og limezest
Pyntet med mørk og hvit sjokolade og limezest
Ingredienser
150 gr smør
150 gr sukker
1 egg
1 ts vaniljesukker
125 gr hvetemel
90 gr revet fersk kokosnøtt (ca 1/2 nøtt)
1 ts bakepulver

Sjokolade og revet tørr kokosnøtt til pynt
Fremgangsmåte
Sett smør og egg til romtemperering. Bland de tørre ingrediensene. Åpne konosnøtten, rens og riv kjøttet.

Rør sammen smør og sukker til det er hvitt og fluffy. Tilsett egget og rør godt. Bland inn det tørre og revet konosnøtt med en slikkepott.

Bruk en cookie-scoop og lag 12 cookies. Bruk 2 bakebrett - kakene flyter mye utover. Dekk med plast, og sett i kjøleskapet i en time.

Bak i ca 15 minutter. Avkjøl noen minutter før du legger kakene på en rist. Når de er helt avkjølt kan de pyntes med smeltet sjokolade.
Inspirasjon
https://www.spatuladesserts.com
Coconut cookies
Kommentar
Du kan fryse deigemnene. Stek dem fra frossen tilstand - men stek dem da noen minutter lenger.
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Pyntet med mørk og hvit sjokolade og limezest
Pyntet med mørk og hvit sjokolade og limezest
På rekke og rad
På rekke og rad
Klare til kjøling
Klare til kjøling
Du kan lage dobbel oppskrift og fryse deigemnene
Du kan lage dobbel oppskrift og fryse deigemnene
Om
Registrert: mandag 06.05.2024.
Sist endret: mandag 06.05.2024.
Om: Vegetar
Kategori: Kake