Bilder |
---|
Beskrivelse |
Inspirert av Gin Raspberry Sour from Ziggy Green |
Ingredienser |
6 cl Bombay Sapphire Gin 6 cl Ferskpresset sitronsaft 3 cl hjemmelaget bringebærsirup (se under) 1 eggehvite 6 dråper Angostura Bitter Frysetørkede bringebær til pynt Isbiter Bringebærsirup: 140 gr bringebær 200 gr sukker 140 gr vann |
Fremgangsmåte |
Ha gin, sitron, bringebærsirup og eggehvite i en shaker og rist godt i 15 sekunder. Ha i is, og rist videre. Sil over i et sour-glass. Drypp bitterdråper over og lag mønster i skummet med en cocktailpinne. Dryss over frysetørket bringebær (som skal minne om overflaten på Mars) Sett på Bowie på platespilleren og nyt. https://open.spotify.com/album/48D1hRORqJq52qsnUYZX56?si=XCcrKW8LRh2PPtGTR5SG1Q Sirup: Kok opp ingrediensene, la koke i ca 5 minutter. Skum av underveis. Sil gjennom en finmasket sil. Dette er nok til mange drinker. Sirupen holder lenge. |
Inspirasjon |
@daisygreencollection Cocktails at Ziggy Ziggy Green in Heddon Street, London |
Kommentar |
Thank you a million times, beautiful waiter at Ziggy Green, Heddon St, London, for gifting me the inspirational cocktailbook in april 2024. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: fredag 26.04.2024. Sist endret: torsdag 09.05.2024. Om: Glutenfri, melkefri |