Bilder |
---|
Ingredienser |
125 ml helmelk 125 ml fløte 100 gr 70% sjokolade 230 gr 44% sjokolade 300 gr eggehvite (7-8 stykker) 70 gr sukker |
Fremgangsmåte |
Varm fløte og melk. Hakk sjokoladen og hell fløten over. La stå noen minutter, og rør så sammen til en jevn blanding. Avkjøl til ca 40 grader. Visp eggehvitene til de såvidt skummer. Ha i1/3 av sukkeret om gangen og visp eggehvitene til myke topper (altså ikke for stive!). Bland eggehvitene inn i sjokoladen i et par runder. Fyll i porsjonsglass - denne oppskriften gir 9-10 porsjoner. La stå i noen timer, gjerne over natten. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 30.12.2023. Sist endret: søndag 31.12.2023. Kategori: Dessert |