Søt Tuile

Bilder
Kardemommetuille med spiselig gullglitter
Kardemommetuille med spiselig gullglitter
Ingredienser
1 del hvetemel
1 del sukker
1 del eggehvite
En klype salt

(En eggehvite veier vanligvis mellom 35-40 gr)
Fremgangsmåte
Bland alt, la hvile i 1 time.

Smør røren i silikonformer.

Stek på 180 grader i 6 minutter. Ta kakene forsiktig ut av formene med en gang. Bruk tid og lirk om de sitter litt fast.
Kommentar
Tilpass gjerne tuillen til retten den skal brukes til. Litt fargestoff, krydder eller malte tørkede urter, sopp eller bær.
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Kardemommetuille med spiselig gullglitter
Kardemommetuille med spiselig gullglitter
Kardemommetuille
Kardemommetuille
Pyntet sjokolademousse
Pyntet sjokolademousse
Om
Registrert: lørdag 30.12.2023.
Sist endret: lørdag 13.04.2024.
Om: Vegetar, melkefri
Kategori: Tilbehør, Dessert