Syltede juleklementiner

Bilder
Syltet klementin som topping på pannacotta
Syltet klementin som topping på pannacotta
Beskrivelse
En deilig julete dessert!
Ingredienser
5 dl vann
250 gr sukker
2 stjerneanis
1 kanelstang
10 nellikspiker
Zest og saft fra 1 sitron

10 klementiner
Fremgangsmåte
Kok opp laken og la den koke la den minutter.

Skjær ut filetene fra klementinene og ha dem et rent glass. Sil den varme laken over frukten, og skru på lokket. Kan oppbevares i flere uker.

Spis med pisket krem, vaniljesaus eller som topping på riskrem.
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Syltet klementin som topping på pannacotta
Syltet klementin som topping på pannacotta
Om
Registrert: mandag 18.12.2023.
Sist endret: tirsdag 26.12.2023.
Om: Vegetar, glutenfri, vegan, melkefri
Kategori: Dessert