Bilder |
---|
Ingredienser |
250 gr god marsipan 50 gr appelsinmarmelade Zest fra to appelsiner 2 ss mandellikør 1 eggehvite Mandelflak/hakkede mandler og flaksalt til topping |
Fremgangsmåte |
Bland alle ingrediensene godt. Kna med hendene til de fleste store marsipanklumpene er fordelt. Bruk en liten cookiescoop og sett 12 kaker på et bakepapirkledd bakebrett. Topp hver kake med mandelflak og et ørlite dryss flaksalt. Stek på 160 grader varmluft i ca 20 minutter. Avkjøl på brettet en stund før du flytter dem over på rist. Kakene oppbevares i fryser om de ikke spises opp i løpet av få dager. Om du vil dypper du kakene i litt smeltet sjokolade etter at de er avkjølt. |
Vintips |
Vin Santo fra Toscana Mandellikør |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: tirsdag 05.12.2023. Sist endret: tirsdag 05.12.2023. Om: Vegetar, glutenfri, melkefri Kategori: Kake |