Bilder |
---|
Beskrivelse |
Aromabildet fra en kompleks litt moden champagne |
Ingredienser |
1 fiken 1 ts sukker Brie de Meaux Parmaskinke Brioche-brød Trøffelmandel Kjørvel |
Fremgangsmåte |
Del fikenen i båter (ca 5 mm tykkelse). Dryss på litt sukker og karamelliser med en brenner. Del osten i biter og del parmaskinkeskivene i to på langs. Legg på en ostebit på hver skinkestrimmel, legg på en fikenskive og rull skinken rundt. Stikk ut små rundinger av briochebrødet og stek skivene i smør til de er gyldne og sprø. Legg en ost- og skinkepakke på hver skive, legg på en mandel og litt urter. |
Vintips |
En god champagne med ca 5 til 10 års alder. |
Kommentar |
Om du vil lage en mer norsk variant kan du bytte ut fiken med skiver av modent gult eple. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: søndag 26.11.2023. Sist endret: søndag 26.11.2023. Kategori: Amuse-bouche |