Bilder |
---|
Beskrivelse |
Wienervirvler - eller wienerkranser om du vil |
Ingredienser |
200 gr romtemperert smør 50 gr melis 200 gr hvetemel 50 gr pistasjnøtter, malte 1 ts vaniljeekstrakt Topping: Smeltet sjokolade Hakkede pistasjnøtter |
Fremgangsmåte |
Forvarm ovnen til 180°C Pisk det myke smøret sammen med melis til blandingen blir lett og luftig. Tilsett pistasj, vaniljeekstrakt, bland godt. Tilsett hvetemelet og bland godt men raskt og uten å røre for mye. For mye røring gir feil konsistens på kjeksene. Fyll deigen l en sprøytepose med en stjernespiss og sprøyt ut fine rundinger, eller andre former om du ønsker. Bak kjeksene i ca. 10-12 minutter, eller til de er lett gylne langs kantene. Avkjøles på bakepapiret i noen minutter før du forsiktig legger dem på en bakerist for å avkjøles helt. Når kjeksene er avkjølt, kan du dyppe enden av hver kjeks i smeltet sjokolade og drysse på nøtter. |
Inspirasjon |
Tawny port! Late harvest Riesling |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 09.09.2023. Sist endret: lørdag 09.09.2023. Om: Vegetar Kategori: Kake |