Bilder |
---|
Ingredienser |
100 gr smør 45 gr sukker (farin) 40 gr lyst muscovadosukker 40 gr golden sirup 135 gr hvetemel 1/2 ts natron 20 gr kakaopulver Topping 1 egg 4 ss hakkede nøtter 1/2 ts flaksalt |
Fremgangsmåte |
Ha alle ingrediensene i en food prosesser og kjør til deigen såvidt samler seg. Ikke kjør for lenge, da får kakene feil konsistens. Vær obs på å ikke ha sirupen nederst - for da blir den liggende der... Ha den oppå melet for eksempel. Rull deigen ut til to pølser, og legg dem på et bakepapirkledd bakebrett. Klem dem litt flate. Pensle med egg og dryss på hakkede nøtter og flaksalt. Stek på 180 gr varmluft/200 gr over og undervarme. Stek i mellom 12 og 15 minutter. La kakene svalne et minutt før du deler dem i skiver på skrå. Avkjøl på brettet, og oppbevar i tett kakeboks. |
Inspirasjon |
https://brinkenbakar.se/sega-chokladsnitt/ |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: onsdag 06.09.2023. Sist endret: onsdag 06.09.2023. Om: Vegetar Kategori: Kake |