Bilder |
---|
Beskrivelse |
Litt sterkt, litt søtt, litt surt Godt til alt! |
Ingredienser |
6 røde chilier 2 grønne cillier 12 cherrytomater 1 ts olivenolje 1 liten løk 1 ts chiliflak 1 ts finhakket ingefær Olje til steking 1 ss brunt sukker 1 ss rødvinseddik 1 ss soyasaus 2 fedd hvitløk |
Fremgangsmåte |
Bak chili og tomat i ovnen på 120 grader i 2 timer Finhakk løken og surr blank i litt olje sammen med ingefær og chiliflak. Hakk tomatene og chiliene og ha dem i en liten gryte, ha i resten av ingrediensene. Kok opp og la chutenyen putre i noen minutter. Press i hvitløken og varm raskt. Smak til. Ha chutneyen i et rent glass. Holder i flere uker i kjøleskap. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 02.09.2023. Sist endret: lørdag 02.09.2023. Om: Vegetar, glutenfri, vegan, melkefri Kategori: Tilbehør |