Italienske kjøttboller med urter og sitrus

Bilder
Store lubne kjøttboller
Store lubne kjøttboller
Ingredienser
400 gr kyllingkjøttdeig

2 hvitløksfedd
Noen kvister fersk rosmarin
Noen kvister fersk timian
Zest fra en lime
Zest fra en sitron, mer for mer intens sitronsmak

1 egg
1 ss maizena
1 rs salt
Fremgangsmåte
Kjør alt i en foodprosessor til en seig og fin farse.

Lag store kjøttboller og stek gyldne på alle sider.
Vintips
Granbazán Albariño Etiqueta Verde
Fremhever sitrus og fylde i vinen, vinen gjør retten friskere og lettere.
Ingrids favoritt til retten.

Lequin-Colin Bourgogne Cote d'Or Chardonnay
Fremhever smør og frukt i vinen, gjør retten rikere
Petters favoritt til retten.
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Store lubne kjøttboller
Store lubne kjøttboller
Kjøttbollene brukt i sitron-orzo
Kjøttbollene brukt i sitron-orzo
Om
Registrert: onsdag 26.07.2023.
Sist endret: onsdag 26.07.2023.
Kategori: Hovedrett