Haemul panjeon

Bilder
Gyllen og sprø på utsiden, saftig og myk inni
Gyllen og sprø på utsiden, saftig og myk inni
Beskrivelse
Scampi-vårløk-pannekake
Ingredienser
4 egg
100 gr hvetemel
400 gr hodekål
2 store bunter vårløk
En stor potte/bunt koriander
400 gr scampi
1 ts salt
Zest fra en lime
1 kinesisk hvitløk eller fire-fem fedd vanlig
Fremgangsmåte
Rør sammen egg, salt, mel og limezest. Hakk alle grønnsakene og scampien, bland godt. Ikke kutt scampien i for små biter.

Ha litt olje i en stor stekepanne, og ha røren i. Stek må lav varme til pannekaken er gyllen på den ene siden. Snu den ved å vende den over på et lokk, og la den skli ned i pannen for å steke på den andre siden.

Beregn ca 15-20 minutter total steketid.

Server med finkuttet vårløk, koriander, chillisaus og fersk grønn chilli.
Inspirasjon
https://www.altasiatisk.no/2023/06/seafood-chive-pancake/
Vintips
Riesling Feinherb
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Gyllen og sprø på utsiden, saftig og myk inni
Gyllen og sprø på utsiden, saftig og myk inni
Grønn pannekake
Grønn pannekake
Om
Registrert: onsdag 05.07.2023.
Sist endret: onsdag 05.07.2023.
Om: Melkefri
Kategori: Hovedrett