Bilder |
---|
Beskrivelse |
Scampi-vårløk-pannekake |
Ingredienser |
4 egg 100 gr hvetemel 400 gr hodekål 2 store bunter vårløk En stor potte/bunt koriander 400 gr scampi 1 ts salt Zest fra en lime 1 kinesisk hvitløk eller fire-fem fedd vanlig |
Fremgangsmåte |
Rør sammen egg, salt, mel og limezest. Hakk alle grønnsakene og scampien, bland godt. Ikke kutt scampien i for små biter. Ha litt olje i en stor stekepanne, og ha røren i. Stek må lav varme til pannekaken er gyllen på den ene siden. Snu den ved å vende den over på et lokk, og la den skli ned i pannen for å steke på den andre siden. Beregn ca 15-20 minutter total steketid. Server med finkuttet vårløk, koriander, chillisaus og fersk grønn chilli. |
Inspirasjon |
https://www.altasiatisk.no/2023/06/seafood-chive-pancake/ |
Vintips |
Riesling Feinherb |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: onsdag 05.07.2023. Sist endret: onsdag 05.07.2023. Om: Melkefri Kategori: Hovedrett |