Ricottasaus med soltørket tomat, appelsin og pistasj

Bilder
Aromatisk pasta!
Aromatisk pasta!
Ingredienser
250 gr ricotta
2 dl melk
Zest fra en stor appelsin
50 gr parmesan, revet
100 gr soltørket tomat
2-3 fedd presset hvitløk

50 gr pistasjnøtter, grovhakket

500 gr pasta (tørr vekt)
Fremgangsmåte
Kok opp melken, ha i ricotta og øvrige igrendienser bortsett fra nøttene.

Bland inn nykokt pasta. Blir sausen for tykk løsner du den med litt pastavann. Smak til.

Dryss nøttene over ved servering. Server gjerne med ekstra parmesan revet over til de som ønsker det.
Vintips
Rocca di Castagnoli Chianti Classico
Zenato Valpolicella Classico Superiore
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Aromatisk pasta!
Aromatisk pasta!
Om
Registrert: søndag 02.07.2023.
Sist endret: søndag 02.07.2023.
Om: Vegetar
Kategori: Forrett, Hovedrett