Bilder |
---|
Ingredienser |
250 gr ricotta 2 dl melk Zest fra en stor appelsin 50 gr parmesan, revet 100 gr soltørket tomat 2-3 fedd presset hvitløk 50 gr pistasjnøtter, grovhakket 500 gr pasta (tørr vekt) |
Fremgangsmåte |
Kok opp melken, ha i ricotta og øvrige igrendienser bortsett fra nøttene. Bland inn nykokt pasta. Blir sausen for tykk løsner du den med litt pastavann. Smak til. Dryss nøttene over ved servering. Server gjerne med ekstra parmesan revet over til de som ønsker det. |
Vintips |
Rocca di Castagnoli Chianti Classico Zenato Valpolicella Classico Superiore |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: søndag 02.07.2023. Sist endret: søndag 02.07.2023. Om: Vegetar Kategori: Forrett, Hovedrett |