Grebiche

Bilder
Asparges med grebiche
Asparges med grebiche
Beskrivelse
Frisk saus til grønnsaker
Ingredienser
2 kokte egg
1 ss dijonsennep
2 ss sitronsaft
1/4 ts salt
1/2 dl olivenolje
2 ss hakket sylteagurk
1 ss kapers
Hakket kjørvel og estragon
Fremgangsmåte
Ha de kokte eggeplommene i en skål og mos dem. Bland inn sitronsaft og sennep - og visp inn olje sakt til en glatt emulsjon. Ha i hakket eggehvite, agurk, kapers og urter. Smak til med salt og eventuelt mer sitron.
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Asparges med grebiche
Asparges med grebiche
Frisk saus som ligner litt på remulade
Frisk saus som ligner litt på remulade
Saus smaksatt med sylteagurk, kapers og urter
Saus smaksatt med sylteagurk, kapers og urter
Om
Registrert: fredag 19.05.2023.
Sist endret: mandag 22.05.2023.
Om: Vegetar, glutenfri, melkefri
Kategori: Tilbehør