Bilder |
---|
Beskrivelse |
Eksotisk fruktig saus |
Ingredienser |
4 dl tranebærjuice 1 ts daddelsirup 2 ss soyasaus Ca 1 dl granateplekjerner 1 ts rosevann 1 ts maizena 2 ss kaldt vann |
Fremgangsmåte |
Ha juice, sirup og soyasaus inen liten kjele. Reduser ned til ca 1 dl. Bland maizena og vann. Ha i litt og litt i den kokende sausen mens du rører godt. Det kan hende du ikke trenger hele jevningen - stopp når sausen er tykk nok. Smak til med salt. Ha i ca 1 ts rosevann. Ha i granateplekjernene. Server til for eksempel grillet andebryst. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: søndag 14.05.2023. Sist endret: søndag 14.05.2023. Om: Vegetar, glutenfri, vegan, melkefri Kategori: Tilbehør |