Bilder |
---|
Ingredienser |
To auberginer i skiver Marinade: 1 revet løk 1 ss paprikapulver 1 ts chilipulver 3 hvitløksfedd 1/2 ts salt 3 ss olje Mandelsaus: 2 ss mandelsmør 4 ss gresk lett yoghurt 1 ts daddelsirup Saften av 1/2 (grillet) sitron Salt etter smak Soltørket tomat og gule rosiner til topping |
Fremgangsmåte |
Pensle auberginskivene med marinaden og grill dem ca 5 minutter på hver side. Saus: bland alle ingrediensene godt sammen, smak til med sødme, syre og salt. Legg auberginen på et fat, Drissle litt saus over, og strø rosiner, soltørket tomat og urter over. Server resten av sausen ved siden av. Serves som fortett, som tilbehør til en grillmiddag eller som enerett på et mezze-bord. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: søndag 14.05.2023. Sist endret: søndag 14.05.2023. Om: Vegetar, glutenfri Kategori: Hovedrett, Tilbehør |