Honningperler

Bilder
Honningperler
Honningperler
Beskrivelse
Sfærer av honning
Ingredienser
45 gram vann
60 gram honning
1 gram agar agar (ca 1/4 ts)

3 dl nøytral olje, for eksempel rapsolje
Fremgangsmåte
Hell oljen i et høyt glass og sett det i fryseboksen i en times tid.

Kok opp vann og honning. Visp inn agar agar.

Hell blandingen i en sprøyteflaske.

Ta oljeglasset ut av fryseren. Drypp dråper ned i den kalde oljen.
Hell alle perlene over i en sil og skyll raskt i kaldt vann for å få bort litt olje.

Perlene kan lages på forhånd, og kan stå i kjøleskapet i mange dager.
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Honningperler
Honningperler
Her er perlene brukt som topping på en sjokoladedessert
Her er perlene brukt som topping på en sjokoladedessert
Om
Registrert: søndag 23.04.2023.
Sist endret: søndag 23.04.2023.
Om: Vegetar, glutenfri, melkefri
Kategori: Dessert