Biscotti

Bilder
Biscotti med nøtter og tranebær
Biscotti med nøtter og tranebær
Ingredienser
200 gram ristede nøtter
50 gram tørkede tranebær
3 eggeplommer
150 gram sukker
1 ts vaniljepulver
Zest fra 1 sitron og en appelsin
275 gram hvetemel
1 ts bakepulver
2 eggehviter
1/4 ts salt
Fremgangsmåte
Visp sukker og eggeplommer sammen. Bland i alt det tørre bortsett fra saltet. Visp eggehvitene stive med salt og rør sammen med resten av deigen.

Trill til fire pølser og legg dem med litt avstand på to stekebrett.
Stek i ca 20 minutter på 175 grader.

I det de kommer ut av ovnene deler du pølsene opp på skrå til fine skiver. Nå kan du velge å steke dem i fem minutter til - eller la det være. Jeg liker dem best stekt en gang og ikke to.
Vintips
Portvin
Vin Santo
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Biscotti med nøtter og tranebær
Biscotti med nøtter og tranebær
Masse deilige nøtter
Masse deilige nøtter
Deigen skal være ganske fast
Deigen skal være ganske fast
Om
Registrert: søndag 23.04.2023.
Sist endret: torsdag 15.06.2023.