Bilder |
---|
Ingredienser |
200 gram ristede nøtter 50 gram tørkede tranebær 3 eggeplommer 150 gram sukker 1 ts vaniljepulver Zest fra 1 sitron og en appelsin 275 gram hvetemel 1 ts bakepulver 2 eggehviter 1/4 ts salt |
Fremgangsmåte |
Visp sukker og eggeplommer sammen. Bland i alt det tørre bortsett fra saltet. Visp eggehvitene stive med salt og rør sammen med resten av deigen. Trill til fire pølser og legg dem med litt avstand på to stekebrett. Stek i ca 20 minutter på 175 grader. I det de kommer ut av ovnene deler du pølsene opp på skrå til fine skiver. Nå kan du velge å steke dem i fem minutter til - eller la det være. Jeg liker dem best stekt en gang og ikke to. |
Vintips |
Portvin Vin Santo |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: søndag 23.04.2023. Sist endret: torsdag 15.06.2023. Kategori: Kake |