Bilder |
---|
Beskrivelse |
Mektig sjokoladedessert |
Ingredienser |
2,5 dl melk 2,5 dl fløte 300 gr sjokolade 3 eggeplommer |
Fremgangsmåte |
Varm fløtemelk til kokepunktet. Ha sjokoladen grovhakket i en blender. Ha i den varme fløtemelken og la den være i fred i et minutt. Kjør så glatt. Ha i eggeplommene mens blenderen går. Kjør glatt. Hell i serveringsskåler. Dette er en mektig krem, så lag små porsjoner. Blir ca 10 porsjoner Topp gjerne med en sjokoladeganache. Alternativ: - riv i skall fra en appelsin - ha i portvinsmarinerte rosiner |
Vintips |
Tawny portvin Vin doux naturel av grenache |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 22.04.2023. Sist endret: søndag 23.04.2023. Om: Vegetar, glutenfri Kategori: Dessert |