| Bilder |
|---|
| Beskrivelse |
| Mektig sjokoladedessert |
| Ingredienser |
| 2,5 dl melk 2,5 dl fløte 300 gr sjokolade 3 eggeplommer |
| Fremgangsmåte |
| Varm fløtemelk til kokepunktet. Ha sjokoladen grovhakket i en blender. Ha i den varme fløtemelken og la den være i fred i et minutt. Kjør så glatt. Ha i eggeplommene mens blenderen går. Kjør glatt. Hell i serveringsskåler. Dette er en mektig krem, så lag små porsjoner. Blir ca 10 porsjoner Topp gjerne med en sjokoladeganache. Alternativ: - riv i skall fra en appelsin - ha i portvinsmarinerte rosiner |
| Vintips |
| Tawny portvin Vin doux naturel av grenache |
| Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
| Om |
| Registrert: lørdag 22.04.2023. Sist endret: søndag 23.04.2023. Om: Vegetar, glutenfri Kategori: Dessert |