Syltet rødløk

Bilder
Syltet rødløk som tilbehør i wrap med skinke og sennep (varm lake)
Syltet rødløk som tilbehør i wrap med skinke og sennep (varm lake)
Ingredienser
3 rødløk (ca 400 gr m skall)

Til syltelake:
4 dl vann
100 gr sukker
1 ss 35% eddik
1/2 ts salt
Fremgangsmåte
Kok opp alle ingrediensene til syltelaken.

Skjær løken i tynne strimler og fyll i et sylteglass.

Hell laken over løken. Heller du laken over varm får du en litt mildere løk med mer jevn rødfarge. Avkjøler du laken først så blir løken sprøere og mer rød-og-hvit.
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Syltet rødløk som tilbehør i wrap med skinke og sennep (varm lake)
Syltet rødløk som tilbehør i wrap med skinke og sennep (varm lake)
Syltet rødløk som tilbehør til Pokebowl (kald lake)
Syltet rødløk som tilbehør til Pokebowl (kald lake)
Syltet rødløk som tilbehør i en sashimisalat med avokado
Syltet rødløk som tilbehør i en sashimisalat med avokado
Om
Registrert: mandag 03.04.2023.
Sist endret: onsdag 05.04.2023.
Om: Vegetar, glutenfri, vegan, melkefri