| Bilder |
|---|
| Ingredienser |
| 2 dl fløte 1 dl melk 4 egg 60 gr sukker En klype salt 5 plater butterdeig Oppskriften gir 15 kaker |
| Fremgangsmåte |
| Visp sammen ingrediensene til eggeblandingen og la stå så boblene forsvinner (ca et kvarter) Del butterdeigplatene i tre og kle små former med de 15 bitene. Du kan bruke sandkakeformer, muffinsbrett etter små terteformer om du ikke tilfeldigvis har egne pastel de nata-former… Fyll eggeblandingen i formene - ca 90% fulle. Stek på 230 grader i 18-20 minutter til det er noen mørke flekker på toppen. Noen varianter av fyllet: - riv i skall fra en sitron - ha i et par ss cognac - ha i frø fra en vaniljestang - ha noen portvin-marinerte rosiner i eggeblandingen - strø over ristede hasselnøtter |
| Vintips |
| Tawny portvin |
| Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
| Om |
| Registrert: lørdag 18.03.2023. Sist endret: lørdag 25.03.2023. Om: Vegetar Kategori: Kake |