Whisky-iskrem

Bilder
Silkemyk!
Silkemyk!
Ingredienser
4 dl helmelk
90 gr sukker
15 gr hele kaffebønner (espressobønner)
4 cl whisky
6 eggeplommer
Fremgangsmåte
Bland sukker, kaffebønner og melk i en kjele varm opp til kokepunktet, la trekke i ca 15 minutter.

Ha eggeplommene i en bolle. Sil melkeblandingen over mens du rører. Hell blandingen tilbake
I kjelen og varm forsiktig opp til 80 grader mens du rører hele tiden.

Sil blandingen over i ismaskinen og kjør til is. frys videre i noen timer.
Vintips
Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Silkemyk!
Silkemyk!
Servert til whiskyganache-terter
Servert til whiskyganache-terter
Om
Registrert: lørdag 28.01.2023.
Sist endret: søndag 29.01.2023.
Om: Vegetar, glutenfri
Kategori: Dessert