Riskrem

Bilder
Riskrem, Risalamande, Ris à la Malta - kjært barn har mange navn…
Riskrem, Risalamande, Ris à la Malta - kjært barn har mange navn…
Beskrivelse
Tradisjonsrik dessert til første juledag hos oss
Ingredienser
3 dl fløte
1/2 ts vaniljefrø
1 ss sukker
1,5 liter risengrynsgrøt
Fremgangsmåte
Visp krem av fløte med sukker og vanilje.
Vend kald grøt forsiktig inn.

Server med kirsebærlikør, mandelflak og revet klementinzest
Vintips
Riesling Eiswein, for eksempel Staffelter Hof Kröv Letterlay Rsl Eiswein
Tokaji, for eksempel Ch. Megyer Tokaji Aszú 5 Puttonyos
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Riskrem, Risalamande, Ris à la Malta - kjært barn har mange navn…
Riskrem, Risalamande, Ris à la Malta - kjært barn har mange navn…
Mandler og klementinzest
Mandler og klementinzest
God stemning med høye glass!
God stemning med høye glass!
Om
Registrert: søndag 25.12.2022.
Sist endret: tirsdag 03.01.2023.
Om: Vegetar, glutenfri
Kategori: Dessert