| Bilder |
|---|
| Beskrivelse |
| Myke mandelmakroner |
| Ingredienser |
| 100 gr mandelmel 75 gr sukker 35 gr eggehvite (1 eggehvite) Zest fra en stor sitron 1 ss mandellikør 75 gr kandisert appelsinskall 30 gr kokesjokolade hakket |
| Fremgangsmåte |
| Visp eggehviten halvstiv. Bland inn resten av ingrediensene. Trill til små kuler (20 stk) og rull kulene i melis. Legg på bakepapirkledd bakebrett og stek på 200 gr i 15 minutter. Sjokolade, appelsinskall og mandellikør kan sløyfes - men da sitter du igjen med kransekakekuler - og det er jo godt ;) |
| Kommentar |
| Alternativ: - bland inn pulverisert tørket bringebær og bytt ut mandellikør med bringebærlikør - bytt ut noe av mandelmelet med pistasjmel og ha i hakkede pistasjnøtter |
| Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
| Om |
| Registrert: tirsdag 20.12.2022. Sist endret: søndag 14.09.2025. Om: Vegetar, glutenfri, melkefri Kategori: Petit four, Kake |