Bilder |
---|
Beskrivelse |
Myke mandelmakroner |
Ingredienser |
100 gr mandelmel 75 gr sukker 35 gr eggehvite (1 eggehvite) Zest fra en stor sitron 1 ss mandelllør 75 gr kandisert appelsinskall 30 gr skokesjokolade hakket |
Fremgangsmåte |
Visp eggehviten halvstiv. Bland inn resten av ingrediensene. Trill til små kuler (20 stk) og rull kulene i melis. Legg på bakepapirkledd bakebrett og stek på 200 gr i 15 minutter. Sjokolade, appelsinskall og mandellikør kan sløyfes - men da sitter du igjen med kransekakekuler - og det er jo godt ;) |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: tirsdag 20.12.2022. Sist endret: tirsdag 20.12.2022. Om: Vegetar, glutenfri, melkefri Kategori: Kake |