Brune pinner

Bilder
Brune pinner
Brune pinner
Ingredienser
100 g romtemperert smør
100 g brunt sukker sukker
1 stk. eggeplomme
1/2 ss mørk sirup
0,5 ts malt kanel
1 ts vaniljepulver
1/2ts natron
150 g hvetemel
Fremgangsmåte
Visp romtemperert smør og sukker hvitt. Havibeggeplommen, visp godt. Ha i resten av ingrediensene og rør raskt men godt sammen.

Samle deigen og del i to. Lag to pølser, og klem flat - ca 5 mm tykkelse. Obs: kakene brer seg mye - lag pølsene smale!

Pensle med eggehvite, strø med hakkede mandler og perlesukker.

Stek på 175 grader, 12 minutter

Når kakene er tatt ut av ovnen skjærer du dem umiddelbart i skrå pinner.

Avkjøles på rist. Oppbevares i kakeboks.
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Brune pinner
Brune pinner
Om
Registrert: fredag 09.12.2022.
Sist endret: søndag 18.12.2022.
Om: Vegetar
Kategori: Kake