Bilder |
---|
Ingredienser |
100 g romtemperert smør 100 g brunt sukker sukker 1 stk. eggeplomme 1/2 ss mørk sirup 0,5 ts malt kanel 1 ts vaniljepulver 1/2ts natron 150 g hvetemel |
Fremgangsmåte |
Visp romtemperert smør og sukker hvitt. Havibeggeplommen, visp godt. Ha i resten av ingrediensene og rør raskt men godt sammen. Samle deigen og del i to. Lag to pølser, og klem flat - ca 5 mm tykkelse. Obs: kakene brer seg mye - lag pølsene smale! Pensle med eggehvite, strø med hakkede mandler og perlesukker. Stek på 175 grader, 12 minutter Når kakene er tatt ut av ovnen skjærer du dem umiddelbart i skrå pinner. Avkjøles på rist. Oppbevares i kakeboks. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: fredag 09.12.2022. Sist endret: søndag 18.12.2022. Om: Vegetar Kategori: Kake |