Strassburgere med safran

Bilder
Strassburgere med safran, mørk sjokolade og pistasj
Strassburgere med safran, mørk sjokolade og pistasj
Ingredienser
0,5 g safran
100 g romtemperert smør
30 g melis
60 gr hvetemel
75 gr potetmel
Fremgangsmåte
Ha safran med en ss varmt vann i en bolle og la det stå litt. Ha så i smør og melis i samme bolle, og visp godt så det blir luftig. Ha i mel og potetmel og vend raskt inn.

Ha deigen i en sprøytepose med stjernetyll.

Sprøyt bølgekaker på et bakepapirkledd bakebrett. Stek i ca 15 minutter på 175 grader.

Avkjøl.

Om du vil kan du dele kakene i to mens de er helt varme. Når kakene er kalde kan du dyppe dem i smeltet sjokolade og nøtter.
Inspirasjon
https://fredriksfika.allas.se/fredriks-smakakor/strassburgare-med-saffran/
Kommentar
En av min barndoms favorittjulekaker!
Bilder
(trykk på bildet for større versjon)
Strassburgere med safran, mørk sjokolade og pistasj
Strassburgere med safran, mørk sjokolade og pistasj
Om
Registrert: mandag 05.12.2022.
Sist endret: mandag 05.12.2022.
Om: Vegetar
Kategori: Kake