Bilder |
---|
Beskrivelse |
Japanske grønnsakspannekaker |
Ingredienser |
2 porsjoner 3 egg 90 gr hvetemel 200 gr gulrot 200 gr kål 100 purre 1 chilli 1 ts salt Litt olje til steking |
Fremgangsmåte |
Visp sammen egg, mel og salt. Finsnittet grønnsakene og ha i - bl d godt. La gjerne stå en halvtimes tid, men har du det travelt steker du «pannekakene» med en gang. Stek halvparten om gangen i litt olje til den er gyllen og fin på begge sider. Bruk lav varme slik at grønnsakene rekker å bli litt møre. Server med litt snittet vårløk og chilli. Vanligvis serverer man okonomiyaki med majo og siracha, men jeg liker bedre sweet/hot chillisaus. |
Kommentar |
Hver pannekake har ca 350 kalorier, 17 gram proteiner og 50 gram karbohydrater. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: fredag 02.12.2022. Sist endret: fredag 02.12.2022. Om: Vegetar, melkefri Kategori: Hovedrett |