| Bilder |
|---|
| Beskrivelse |
| Risottorester? Da er disse perfekte å lage! |
| Ingredienser |
| Risottorester - se egen oppskrift for risotto. Sammenvispet egg Panko eller andre tørre brødsmuler Ost, gjerne mozarella Olje til fritering |
| Fremgangsmåte |
| Lag baller av risottoen og pakk inn en ostebit i midten av ballen. Du kan lage dem i akkurat den størrelsen du foretrekker. «Arancini» betyr «liten appelsin» Jeg liker dem best på størrelse med en golfball. Vend ballene i egg og så i panko. Friter i varm olje (ca 170 grader) til de er gyldne. Ikke ha for mange i oljen samtidig. La aranciniene renne av seg på kjøkkenpapir. Server med en god dip, for eksempel aioli eller paprikadip. |
| Vintips |
| Hvitvin laget av grillo-druen |
| Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
| Om |
| Registrert: lørdag 26.11.2022. Sist endret: søndag 27.11.2022. Om: Glutenfri Kategori: Amuse-bouche, Forrett, Hovedrett |