Bilder |
---|
Ingredienser |
75 gr vann 150 gr sukker 50 gr glykose 100 gr kondensert melk 5 plater gelatin 175 gr hvit sjokolade Farge: konditorfarge Nok til ca 12 porsjonsdesserter |
Fremgangsmåte |
Bløtlegg gelatinplatene i rikelig med kaldt vann i 5-7 minutter. Kok opp vann, sukker, glykose og kondensert melk til glasuren. La det småkoke i 3 minutter. Ta sukkerblandingen vekk fra varmen, klem vannet godt ut av gelatinplatene og rør dem inn i den varme blandingen. Ha den finhakkede sjokoladen over i en passende bolle og hell over sukkerblandingen. La stå i noen minutter. Bruk en stavmikser, pass på at den står under overflaten slik at det ikke dannes luftbobler når du kjører glasuren raskt sammen. Glasuren skal bli helt glatt og blank. Farg glasuren til ønsket farge. Pass hele tiden på at du ikke rører luftbobler inn i glasuren. Sil glasuren over i en mugge. Dekk med plast, helt nede på glasuren for å unngå snerk. Avkjøl glasuren til cirka 32 grader. dette kan ta over en time. Vær tålmodig. |
Inspirasjon |
https://www.godt.no/oppskrift/8819/mirror-glaze-ostekake-med-kokosbunn-og-speilglasur |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: mandag 03.10.2022. Sist endret: tirsdag 31.12.2024. Om: Vegetar, glutenfri Kategori: Dessert, Petit four, Kake |