Bilder |
---|
Ingredienser |
2 kg fårikålkjøtt 1 stor hodekål 2 ss hel pepper 2 vossakorv Vann, salt |
Fremgangsmåte |
Legg kjøtt og kål lagvis i en stor kjele. Ha pepper mellom lagene. Start med kjøtt nederst, og legg kjøttet med kjøttsiden ned. Laget du en mindre porsjon så har du ett kjøttlag i bunn og ett kållag over. Fyll på med vann ca 2/3 av kål/kjøtt. La syde på ca 80 grader i et par-tre timer under lokk til kjøttet slipper bena. Legg i pølser kuttet i seks store biter på toppen. Kok poteter, gjerne mandelpotet. Server på varme tallerkner. Drikkeforslag: Chardonnay fra Jura. For eksempel denne: Dom. Courbet Les Isles Côtes du Jura Chardonnay |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: søndag 02.10.2022. Sist endret: søndag 02.10.2022. Om: Glutenfri, melkefri Kategori: Hovedrett |