Bilder |
---|
Ingredienser |
110 g temperert smør 100 g Philadelphiaost 200 g sukker 1 ts vaniljesukker 180 g hvetemel 100 g sjokoladeknapper eller hakket 100 g havregryn 1 stk appelsin |
Fremgangsmåte |
Begynn med å vispe sammen smør og ost. Dette ser veldig rart ut en stund, men så kommer det sammen til en fluffy miks etterhvert. Vær tålmodig, og pass på at smøret ikke er for kaldt når du begynner. Ha i sukker og visp videre noen minutter. Mel og havregryn has i og røres godt inn. Sjokolade og appelsinzest has i til slutt og blandes godt inn. Legg bakepapir på to bakebrett, og fordel røren til ca 32 kjeks. Stek på 190 grader i ca 15 minutter. Mørk kokesjokolade smeltes og has over som pynt når kakene har blitt litt avkjølt. |
Inspirasjon |
Manuela Kjeilen fra Passion 4 Baking |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 24.09.2022. Sist endret: søndag 02.10.2022. Kategori: Kake |