Bilder |
---|
Ingredienser |
200 gram smeltet smør 5 egg 3 dl sukker Frø fra en vaniljestang 2 ts bakepulver 4 dl hvetemel Ca. 500-700 gram revet gresskarkjøtt eller 3 dl gresskarpure - egen oppskrift 1 ts muskat 1 ts kanel 1 ts ingefær, malt 1 ts allehånde Sitruskrem: 100 g smør 100 g philadelphiaost 1 sitron¨ 250 g melis |
Fremgangsmåte |
Smelt smøret. Bland sukker, egg, vanilje og krydder. Ha i resten av ingrediensene og bland godt. Fyll i store muffinsformer. Denne oppskriften rekker til ca. 12 store muffins. Muffinsene stekes i ca. 30 minutter på 175 grader. Disse muffinsene er saftige og gode som de er, men smaker ekstra godt med sitruskrem på toppen. Vil du lage den visper du romtemperert smør med philadelphiaost. Ha så i zest fra en hel sitron, og saften fra halve. Visp så inn melisen. |
Inspirasjon |
Oppskrift på gresskarpure: https://www.prosch.no/kokebok_adm/oppskrift.php?id=147 |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 24.09.2022. Sist endret: søndag 02.10.2022. Om: Vegetar Kategori: Dessert, Kake |