Bilder |
---|
Ingredienser |
2 gulrøtter 1 løk 2 stenger stangselleri 1 hel hvitløk 1 chili Olivenolje 400-800g kjøttdeig 1 ts oregano Revet muskat Ca. 2 ss balsamicoeddik To bokser tomat Salt Eventuelt litt sukker og litt mer balsamicoeddik Spagetti |
Fremgangsmåte |
Finhakk gulrot, løk, stangselleri, hvitløk og chili, og stek dem i olivenolje til de er blanke og møre. Ha så i kjøttdeigen og stek. Ha i 1 ts oregano, revet muskat og et par ss balsamicoeddik. Ha også i to bokser gode tomater. Kok så i en time eller to - så lenge du har tid til. Smak til med salt før servering. Dersom det må gå fort smaker du til med litt sukker og litt mer balsamicoeddik. Det blir godt det også, selv om den er bedre om den får tid til å koke en stund. Kok spagetti som anvist på pakken. Server med nyrevet parmesan, og gjerne noen hakkede urter om du har. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 24.09.2022. Sist endret: torsdag 06.10.2022. Om: Glutenfri Kategori: Hovedrett |