Bilder |
---|
Ingredienser |
4 egg 40 gram mel 120 gram smør 120 gram sjokolade 60 gram sukker 0,5 ts salt Denne oppskriften gir 6 porsjoner |
Fremgangsmåte |
Smelt sammen sjokolade og smør. Bland sammen egg, sukker og siktet hvetemel. Bland eggeblandingen med sjokoladeblandingen, og rør godt. Ha røren i smurte småformer med rette kanter. Nå kan du steke kakene med en gang om du vil. Stek i stekeovn på 200 grader eller i airfryer på 160 grader i 5-8 minutter. Følg nøye med og tilpass tiden. Overstekte fondanter er nitrist... Du kan også sette formene kaldt, for så å steke dem når det passer deg. Du kan også fryse formene, og sette dem rett i ovnen når de skal spises. Legg da til et par minutter på steketiden. Server med friske bringebær, vaniljeis, bærcoilis og et melisdryss. |
Vintips |
Mas Amiel fra Maury |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 24.09.2022. Sist endret: fredag 07.07.2023. Om: Vegetar Kategori: Dessert, Kake |