Bilder |
---|
Ingredienser |
5 eggeplommer vispes samen med fem ss melis. 4 dl fløte vispes til krem. Knus en pose med tørkede jordbær, og bland krem, bærpulver og eggedosis. Fryses. Serveres med jordbærcoulis og friske bær. Coulis lages slik: Del 1/2 kg bær i biter og legg i en kjele sammen med en vaniljestang, litt balsamicoeddik, zest fra 1/2 sitron og sukker etter smak (begynn med ca 2 dl og smak til). Kok til bærene faller sammen. Press så massen gjennom en sil. Coulisen tykner litt når den kjølner. Vil du ikke lage coulis, kan du blande en ss balsamico og 1 ss vann i tre ss syltetøy, og bruke det som saus i stedet. |
Bilder (trykk på bildet for større versjon) |
Om |
Registrert: lørdag 24.09.2022. Sist endret: søndag 21.05.2023. Om: Vegetar, glutenfri Kategori: Dessert |